logo-silverpine
honka-log-home-sumu-134-2a-exterior-003-ID50084honka-log-home-sumu-134-2a-exterior-003-ID50084
honka-log-home-sumu-134-2a-interior-002-ID50084honka-log-home-sumu-134-2a-interior-002-ID50084

Sumu

Leverbaar in de oppervlakten:

  • 133 m²

Aantal slaapkamers:

1 of 2 of 3

Sumu is een heerlijke woning die charmeert door het natuurlijke licht en de sterke verbinding met de omgeving. De grote landschapsramen laten het licht vrij binnen, met uitzicht in beide richtingen vanuit de lounge.

De meer private kamers bevinden zich in de vleugels. Een overdekt, beschut terras verhoogt het wooncomfort en breidt het leven buiten uit tijdens de warme maanden. De ruime slaapkamers met landschapsramen creëren een goede omgeving om op afstand te werken. De efficiënte gelijkvloerse plattegrond is zeer geschikt voor zowel gezinnen met kinderen als stellen. Het model is ook zeer geschikt voor vrijetijdsactiviteiten het hele jaar door.

Sumu 134

Aantal slaapkamers:

3

Totale oppervlakte:

134 m2

Plattegronden & foto's:

Sumu 134

Woonoppervlak: 134 m²
Slaapkamers: 3
%omschrijving-woningtype%

Interesse?

Download onze catalogus:
bg-wonen

    Gezond
en veilig
     wonen

SilverPine byHonka is ’s werelds eerste fabrikant van industriële houten woningen en toonaangevend op het gebied van houtbouw. We zullen de veiligheids- en gezondheidskenmerken van onze huizen voortdurend verbeteren. We leggen de nadruk op veiligheid en gezondheid in de materiaal- en productkeuzes van onze huizen. We verbeteren constant de levensduur van onze huizen en kiezen hierbij altijd voor materialen van hoge kwaliteit.

Meer weten?

Laat een email adres achter en ontvang van ons een vrijblijvende catalogus

Bedankt voor je interesse!

Download de catalogus hier onder via de download knop