logo-silverpine

De woningnood
        oplosser lotta

LOTTA – een snelle permanente woningnood oplossing.

Als fabrikant die jaarlijks de capaciteit heeft om 3000 houten huizen te produceren, staan wij in het hart van een bouwrevolutie die de oplossing biedt voor zowel de woningnood, als klimaatverandering. Met onze focus op de productie van massieve houten eengezinswoningen, gebaseerd op de beproefde ontwerpen van de premie-A woningen uit de jaren 80, leveren wij een directe bijdrage aan het verhogen van het aanbod van nieuwe, duurzame woningen.

Onze unieke benadering van houtbouw speelt een cruciale rol in de vermindering van de ecologische voetafdruk van de bouwsector. Onze CLT logwoningen worden reeds CO2 positief geproduceerd!

Door het gebruik van hout, een materiaal dat CO2 opslaat, dragen onze huizen bij aan de strijd tegen klimaatverandering, terwijl ze ook de CO2-uitstoot tijdens het bouwproces verminderen.

Een duurzame
  oplossing

De populariteit van houtbouw groeit gestaag, gedreven door een toenemend publiek bewustzijn van de milieuvoordelen en de esthetische aantrekkingskracht van houten constructies. Als fabrikant zien we een duidelijke verschuiving in de vraag van de markt en een toename in de interesse van woningcorporaties en projectontwikkelaars in onze duurzame houten woningen.

Onze houten huizen bieden niet alleen een duurzame oplossing, maar blinken ook uit in praktische voordelen. Onze woningen komen als compleet (2D) bouwpakket uit onze fabriek. Daarmee hebben wij een aanzienlijk sneller productieproces dan de Nederlandse oplossingen.

Bovendien zijn onze woningen ook sneller te bouwen, zonder overlast gevende machines. Dit past perfect bij de behoefte aan snelheid en effici├źntie in de huidige woningmarkt.

Bijdragen
    aan ambities

Met de ambitie van de overheid om tegen 2030 bijna 1 miljoen nieuwe woningen te bouwen, zijn wij klaar om een significante bijdrage te leveren aan dit doel.

SilverPine by Honka biedt met de LOTTA de eerste en enige echte fabriek voor de Nederlandse markt van grondgebonden woningen.

Onze permanente woningnoodoplossing lost de uitdagingen in de woningmarkt op voor het sociale en middensegment. Het is een uitstekende investering zonder onrendabele top. Met productie tot 3000 woningen per jaar, draagt Lotta bij aan de doelstellingen van uw organisatie.

Graag leggen wij in een heldere presentatie aan u uit wat de Lotta voor u kan betekenen.

hand signeren