logo-silverpine

  Project-
ontwikkelaars

Het vak van projectontwikkelaar kent genoeg uitdagingen. Stijgende bouwkosten, het personeelstekort en regelgeving rondom de vergunningen, waaronder CO2 reductie.

De woningen en gebouwen van SilverPine by Honka bieden de oplossing.

Naast meer dan 30 jaar vastgoed ervaring in de Nederlandse markt, hebben wij onze eigen fabriek in Finland. Sinds 1958 zijn er meer dan 90.000 huizen geproduceerd en neergezet in meer dan 50 landen.

    Lagere
ontwikkelkosten

Lagere ontwikkelkosten betekend simpelweg een hoger resultaat voor uw onderneming. Gebruik onze standaard modellen in uw plan en bespaar op de ontwerpkosten, zonder in te leveren op de vele afwerkingsmogelijkheden en indelingsvarianten.

Bovendien beschikken wij reeds over een echte huizenfabriek met een capaciteit van 3000 eenheden per jaar. De massief houten (CLT) woningen worden als  compleet bouwpakket (2D) op de bouwplaats afgeleverd. De korte productietijd en korte bouwtijd behoren tot de snelste in de markt.

De houtstapelbouw methode brengt met zich mee dat vrijwel elke aannemer, door u of door ons geselecteerd, de afbouw kan doen. Dat maakt de aanneemsom competitief.

Marktleider
in houtbouw

Onze massieve houten woningen van zijn van de hoogste kwaliteit. Onze huizen zijn gebouwd om eeuwenlang mee te gaan.

Onze voortdurende inspanningen op het gebied van onderzoek en ontwikkeling zijn gebaseerd op onze waarden om gezond, duurzaam en veilig wonen te bevorderen. Onze kennis is gebaseerd op uitgebreide ervaring in het plannen en produceren van echte massief houten huizen die we aan meer landen hebben geleverd dan elk ander huismerk ter wereld.

Al onze huizen worden in Finland gemaakt van hoogwaardig, gecertificeerd hernieuwbaar hout uit Finse zagerijen, volgens de voorschriften van het CE-merk en het ISO 90004 kwaliteitscertificaat. Onze activiteiten zijn gecertificeerd volgens de ISO 14001 milieunorm.

contact