logo-silverpine
dromen

  Droomwoning
van massief
     hout

De opties en mogelijkheden voor het ontwerp van uw nieuwe woning zijn ruim. Daarom bevat de SilverPine by Honka collectie veel kant-en-klare modellen. Ze zijn ontworpen om te passen in diverse soorten omgevingen. 
Wij helpen u om optimaal gebruik te maken van de typische kenmerken van uw perceel door rekening te houden met factoren zoals zon ligging, de omgeving en omliggende gebouwen  in het ontwerp van de woning.

    Indeling en
details kiezen

In de ontwerpfase neem je beslissingen over indeling en materialen. Houten huizen kunnen er heel verschillend uitzien, afhankelijk van de gekozen details en gebruikte houtsoorten.

Met de unieke SilverPine by Honka woningen kunt u natuurlijke, massieve houtstructuren combineren met andere bouwmaterialen zoals steen, beton en glas. Omdat het hout niet zakt, maakt het ook mooie hoekstructuren mogelijk, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant van het huis. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor  moderne buitenwanden van Shui Sugi Ban die perfect passen bij moderne bungalows, of je kunt je huis bouwen een meer traditionele stijl. De keuzes zijn echt talloos.

 

indeling en details kiezen

  Van een
boom naar
  een perfect huis

Een moderne houten woning is een echte ecologische keuze. Het is effectieve CO²-reductie en helpt zo de gevolgen van klimaatverandering te voorkomen. De hele keten van natuurlijke bossen tot een gezond huis waar generaties kunnen wonen is duurzaam.

Hout, het bouwmateriaal dat al generaties lang gebruikt wordt, is door onze R&D afdeling technisch herontworpen om te voldoen aan de verwachtingen van het moderne leven. Zo ontstaat een veilig en gezond proces dat begint in hernieuwbare bossen en eindigt in een zorgvuldig ontworpen houten woning.