logo-silverpine
honka-log-home-lounatuuli-172-etu-2a-exterior-002-ID23814honka-log-home-lounatuuli-172-etu-2a-exterior-002-ID23814
honka-log-home-lounatuuli-172-etu-2a-exterior-001-ID23814honka-log-home-lounatuuli-172-etu-2a-exterior-001-ID23814

Louna 2

Leverbaar in de oppervlakten:

  • 179 m²

Aantal slaapkamers:

1 of 2 of 3 of 4 of 5

De Louna collectie vertegenwoordigt de architectuur in New England-stijl en voegt zelfs in de meest stedelijke omgevingen een vleugje zee toe. Het Louna-ontwerp met twee verdiepingen heeft een lichte en ruimte-efficiënte indeling.

De keuken, eethoek en woonkamer op de begane grond worden overspoeld met licht dankzij de grote ramen. Indien gewenst kan van de erker op de bovenverdieping een extra kamer worden gemaakt.

De hoge woonkamer op de bovenverdieping is heerlijk licht dankzij de ramen van vloer tot plafond. Open de openslaande deuren en haal de zachte zomerbries in huis. De ramen zijn zo ontworpen dat ze netjes tussen de houtblokken passen en het ontwerp wordt gekenmerkt door veel aandacht voor detail.

Louna 2

Aantal slaapkamers:

5

Totale oppervlakte:

180 m2

Plattegronden & foto's:

Louna 2

Woonoppervlak: 180 m²
Slaapkamers: 5
%omschrijving-woningtype%

Interesse?

Download onze catalogus:
bg-wonen

    Gezond
en veilig
     wonen

SilverPine byHonka is ’s werelds eerste fabrikant van industriële houten woningen en toonaangevend op het gebied van houtbouw. We zullen de veiligheids- en gezondheidskenmerken van onze huizen voortdurend verbeteren. We leggen de nadruk op veiligheid en gezondheid in de materiaal- en productkeuzes van onze huizen. We verbeteren constant de levensduur van onze huizen en kiezen hierbij altijd voor materialen van hoge kwaliteit.

Meer weten?

Laat een email adres achter en ontvang van ons een vrijblijvende catalogus

Bedankt voor je interesse!

Download de catalogus hier onder via de download knop